SAMO U BiH: Lopov ukrao kesu sa lijekovima za bolesnu djecu

Datum:

Share post:

Razbojnik, čiji je identitet policija otkrila ali ga još nije saopštila javnosti, danas je u prijepodnevnim satima ukrao vrećicu sa 35 kutija lijeka “Diazepam klizme”, namijenjenog djeci sa smetnjama u razvoju širom BiH. 
 

Dragoslav Šinik, predsjednik Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima iz Bosanske Gradiške, kaže da je lijekove ostavio u nezaključanom kombiju i da se sve desilo munjevito dok je ušao u zgradu Osnovnog suda.

– Lopov je lijekove,koji spadaju u grupu narkotika , ukrao iz kombija i počeo bježati. Stigao sam ga i oteo mu vrećicu u kojoj je bilo 35 kutija “Diazepama”, čija je vrijednost 2100 konvertibilnih maraka. Riječ je o vitkom muškarcu visokom oko 180 cm, obučenog u maskirnu jaknu sa kapuljačom – rekao je Šinik.

Lopov je pobjegao glavnom ulicom ulicom, a Šinik ga je prijavio policiji. Brzom akcijom policija je uspjela preko sigurnosnih kamera otkriti identitet lopova, a u toku je potraga za počiniocem ovog nedjela.

 

Dragoslav Šinik

 

Dragoslav Šinik poznat je po svom humanitarnom radu.

Nedavno je, povodom 15.januara, Međunarodnog dana vozača, ispred carinskih terminala u Čatrnji organizovao ručak za hiljadu vozača, a prije toga bolesnoj djeci širom BiH poslaoje 50 paketa sa lijekovima i hranom. 

Zanimljivo je da Šinik ovim lijekom opskrbljuje i veliki broj bolesnih mališana u Sarajevu i drugim gradovima naše zemlje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: avaz.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...