Saobraćajnice u Semberiji očišćene, kolovozi bez poledice

Datum:

Share post:

Saobraćajnice u Semberiji očišćene su od snijega i na kolovozima nema poledice iako je temperatura vazduha i do minus devet stepeni Celzijusa u Bijeljini, rekao je tehnički direktor preduzeća “Bijeljina put” Aleksandar Kecman.

Na terenu je kompletan sastav zimske službe sa 25 vozila, putevi se posipaju solju i abrazivnim materijalom i sprečava se stvaranje poledice – pojasnio je Kecman.
 

Prema njegovim riječima, od snijega su očišćeni i glavni putevi i ulice u gradu, prema prvom prioritetu, a putevi i ulice koje su u drugom prioritetu čistiće se po nalogu Gradske uprave Bijeljine.

– Snijeg koji danas pada topi se odmah i nema problema na putevima u regiji, a najviše snijega je na planini Majevici, gdje je njegova visina do pet centimetara – rekao je Kecman.

Preduzeće “Bijeljina put” zaduženo je za zimsko održavanje 750 kilometara putne mreže u regiji, uključujuči i glavne gradske saobraćajnice i glavne ulice u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SDS: “Neizmirene obaveze su naslijeđene”

“Neizmirene obaveze su naslijeđene” Iz SDS objasnili zašto su na kraju prošle godine dugovali 319.608 KM Dug od 319.608...

PREMINUO general Aco Tomić

Preminuo je Aco Tomić, penzionisani general i bivši načelnik Uprave bezbednosti Vojske SRJ. Tomić je rođen je 6. januara 1948....

MARKOVIĆ: Donošenje Izbornog zakona RS bila još jedna predstava

Danas je Centralna izborna komisija BiH raspisala izbore i očekujem da će uskoro, kada se prijave za izbore...

LOPARE: Markovdan – slava hrama u Potraši (foto)

U selu Potraš kod Lopara povodom krsne slave hrama Svetog apostola i jevanđeliste Marka – Markovdana je služena...