U organizaciji Aktiva žena Socijalističke partije GO Bijeljina, u prostorijama partije u toku je tradicionalna humanitarna akcija „Bazar bez para“.

U toku akcije u naredna tri dana, građani mogu od 12:00 do 15:00 časova izabrati nešto od ponuđenih stvari koje su im potrebne, a trenutno nisu u mogućnosti da ih obezbijede. U „Bazaru bez para“ je dobar izbor odjeće i obuće /ženske, muške i dječije/, igračaka, opreme za bebe, kućanskih aparata, posteljine, peškira, bižuterije…

Prema riječima Suzane Stojanović, šefa povjereništva Aktiva žena SP Bijeljina, ova organizacija se konstantno bavi humanitarnim radom, a ovoga puta su nastojale da akciju učine dostupnom što većem broju građana.

„Mi pozivamo sve naše sugrađane da posjete „Bazar bez para“, jer je ovo lijep i jednostavan način da razmijenimo stvari koje nam nisu trenutno potrebne, odnosno da osmijeh i lijepu riječ razmijenimo za nešto što u ovom trenutku može biti korisno bilo kome od nas – posuđe, posteljinu, zavjese, tepihe… Osim toga naše članice biće u prostorijama partije naredna tri dana od 12:00 do 15:00 časova i što je za nas jako važno bićemo u prilici da sa svima koji dođu uz kafu porazgovaramo o svakodnevnim problemima“, navela je Stojanovićeva.

Ona se zahvalila svim članicama Aktiva žena i simpatizerima partije koji su se uključili u ovu akciju i time obezbijedili da „Bazar bez para“ bude dobro snadbjeven na radost svih zbog kojih je akcija organizovana.

Po zatvaranju Bazara koji traje do srijede 17. do petka 19. jula, Aktiv žena će posjetiti tri socijalno ugrožene porodice za koje su osim odjeće i obuće pripremljeni paketi sa hranom, lijekovima…

„Budimo humani, darujmo nešto svoje drugima!“, poručili su iz Aktiva žena SP.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име