Na sjednici Nadzornog odbora javnog preduzeća DEP-OT Banja Luka za novog direktora imenovan je kadar Socijalističke partije Srpske Ratko Jokić.

Jokić je diplomirani pravnik za bezbjednost i kriminalistiku, koji je do sada obavljao različite dužnosti u Ministarstvu unutrašnjih poslova i Ministarstvu pravde Republike Srpske, a u prošlom sazivu Vlade obavljao je funkciju šefa kabineta ministra porodice, omladine i sporta.

Ratko Jokić je vršio i dužnost direktora JK a.d. “Gradsko groblje” Banja Luka. Ostavku na mjesto direktora u ovom preduzeću podnio je u februaru tekuće godine zbog loše saradnje i nerazumijevanja od strane gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivuković i gradske uprave.

Nakon današnjeg imenovanja, Jokić, koji je jedan od osnivača i član Predsjedništva SPS-a, izjavio je da JP DEP-OT Banja Luka zaslužuje još bolju organizaciju u radu i dodatno uvođenje discipline, kako bi preduzeće u potpunosti ostvarivalo svoje djelatnosti. Jokić je dodao da je potrebno pronaći lokaciju za izmještanje trenutne deponije.

Podsjećamo, u proteklom periodu funkciju direktora DEP-OT-a obavljao je kadar DEMOS-a, Željko Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име