Ljubiša Stanišić načelnik načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti po ovlaštenju Gradonačelnika Bijeljine prisustvovao je danas sastanaku sa Koalicijom organizacija osoba sa invaliditetom Grada Bijeljina „KOLOSI“.

Stanišić je izjavio da je razlog prisustvova sastanku Koalicije organizacija osoba sa invaliditetom Grada Bijeljina „KOLOSI“ bio razmatranje finansijske situacije i planovi ovog udruženja.

-„KOLOSI“ su u skladu sa novom Odlukom u 2024. godini potvrdili status udruženja od javnog interesa, te će dobiti finansijska sredstva iz gradskog budžeta za realizaciju projekata i aktivnosti koje su od značaja za osobe sa invaliditetom, rekao je Stanišić.

-Nastavićemo da podržavamo rad ovog udruženja, a cilj Gradske uprave je da kroz razne vidove pomoći olakšamo osobama sa invaliditetom svakodnevne aktivnosti u našem Gradu, kaže Stanišić i dodaje da je upravo zbog toga, današnji sastanak bio od izuzetnog značaja, iz razloga da se čuju i sagledaju trenutno najvažnije potrebe ovog udruženja, te da se usmjere naredne aktivnosti ka toj vrsti pomoći.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име