U bijeljinskoj MZ Vuk Karadžić asvaltirana je putna dionica u dužini od 200 metara.

Nada Vasić Pavlović koja je i predsjednik savjeta MZ izjavila je da je na inicijativu savjeta MZ Vuk Karadžić i inicijativu odbornika SNSD asvaltiran dio ulice Milovana Glišića – pored groblja Pučile.

-Poštovane komšije želim da Vas obavijestim da smo uz velike napore uspjeli da realizujemo asvaltiranje dijela ulice Milovana Glišića – pored groblja Pučile, na koju se čeka više decenija. Kao članovi savjeta MZ uspjeli smo da ujedinimo vlas i opozicju na opštinskom nivou. Inicijativu za asvaltiranje ove ulice su podnijeli odbornici SNSD koju je podržala skupštinska većina, kaže Nada Vasić Pavlović.

-Odradili smo veliki posao, ali kao što uvijek biva nismo uspjeli da se kao komšije složimo, jer vlasnici na jednom dijelu ulice u dužini od oko 200 metara nisu željeli da se odreknu jednog malog djela svojih parcela kako bi ulica imala dovoljnu širinu te i da ujedno kompletnu ulicu završimo, nastavila je Vasić Pavlović.

-Ja kao predsjenica Mjesne zajednice Vuk Karadžić ali i svi članovi savjeta Mjesne zajednice Vuk Karadžić ponosni smo što smo uspjeli da realizujemo jedan projekat koji je u interesu čitavog grada, a ne samo u interesu Mjesne Zajednice Vuk Karadžić s obzirom da se radi o gradskom groblju, ali smo razočarani u komšijske odnose, ističe Nada Vasić Pavlović.

-Mi ćemo i dalje da nastavimo da radimo za dobrobit naše MZ što je u našoj moći, a uspjeli smo da bar u jednom projektu ujedinimo opoziciju i vlast pa se nadam da ćemo se i kao komšije u dogledno vrijeme popraviti, za dobrobit svih nas, zaključila je Nada Vasić Pavlović predsjednik MZ Vuk Karadžić u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име