Mićo Živić kao predsjednik MZ Donje Crnjelovo postavio je javno pitanje na svom FB nalogu čiji je lokalitet ’’Pazaruše’’ u Donjem Crnjelovu i za koga se on preuređuje, da li za sve mještane ili samo za podobne, ne konkretizujući kome je upućeno pitanje, te njegv post prenosimo u cjelosti:

U aprilu su počeli radovi na uređenju lokaliteta ,,Pazaruša“ u Donjem Crnjelovu. Za mještane, ovaj prostor ima posebnu vrijednost i budi lijepa sjećanja. Tu smo odrastali, provodili vrijeme, sklapali prijateljstva, baš kao što i danas to čini podmladak našeg sela.

Tada, u aprilu, kada je uređenje najavljeno, grad je pozvao mještane da doniraju sadnice za prostor koji će postati ,,prava oaza za dječiju igru, rekreaciju, druženje MJEŠTANA, proslavu rođendana i tradicionalno petrovdansko lilanje“.

Uoči Petrovdana na tom istom mjestu, koje treba da bude oaza za sve naše mještane, okupio se neveliki broj pojedinaca koji su pozdravili činjenicu da se radovi na NAŠOJ Pazaruši privode kraju.

Dakle, POJEDINACA, očigledno podobnih, dok ostali mještani o sinoćnjem događaju nisu bili ni obaviješteni, a kamoli pozvani! I ja sam, kao mještanin, ali i kao predsjednik Mjesne zajednice Donje Crnjelovo, izostavljen sa pomenutog skupa. Da li je to slučajnost? Ne bi se reklo!

Zato vas pitam, javno: Za koga se preuređuje Pazaruša? Da li za sve mještane ili samo za podobne?

Zbog čega se, na ovaj način, stvara jaz među ljudima?

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име