FK ''RADNIK'' Bijeljina: NESTOROVIĆ brojao do dvadeset

Datum:

Share post:

Darko Nestorović i njegovi saradnici danas su izvršili prozivku igračkog kadra FK Radnika za zimske pripreme. Osnovni cilj u drugom dijelu šampionata biće opstanak u ligi a da bi se to ostavrilo neophodna je maksimalna angažovanost svih u klubu. Na prvoj prozivci javilo se 20 fudbalera a Nestorović je napravio i plan priprema.

– Na samom početku slijede nam mjerenja i provjera zadravstvenog stanja fudbalera. Nakon toga akcenat ćemo dati na fizičkoj spremi, kombinujući rad u teretani i na zelenom terenu. Zavisno od finansijske situacije i vremenskih uslova planiran je odlazak početkom februara na pripreme. Zakazali smo pet kontrolnih utakmica sa ekipama iz okruženja a generalka će biti protiv Zvijezde 09, istakao je Nestorović.

Kada je riječ o igračkom kadru petorica igrača su dobili slobodne ruke u izboru nove sredine (Kenan Šarić, Seid Zukić, Luka Vinski, Bojan Mitrović i Nebojša Babić) dok je ugovor istekao Ivanu Šubertu koji bi ovih dana trebao da obavi razgovor sa rukovodstvom kluba oko eventulanog nastavka saradnje.

– Ova petorica fudbalera nisu opravdali svoj dolazak u klub a predstoji nam angažovanje novih imena. Moramo raditi na tome da dovedemo ciljana pojačanja, igrače koji mogu odmah zaigrati u prvom sastavu i iznijeti težinu nastavka šampionata. Sa nekima smo već pregovarali no kao i oko odlaska na pripreme, finansije će diktirati broj i kvalitet eventulanih pojačanja. Druga opcija, ako ne budemo imali novca, opredjelićemo se za ovaj kadar koji trenutno imamo i pokušati izboriti opstanak, rekao je trener Radnika. 

Prvom timu priključeni su i juniori, koji su jesenas dobijali određenu minutažu (Šukilović, Ristanović, Jović, Nikić, Zupur).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Srpska bogatija za 16 beba

POVEZANE VIJESTI

Srpska bogatija za 16 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba, sedam djevojčica i devet dječaka. U Doboju je...

Prije 15 godina Samsung je predstavio svoj prvi Android smartfon

Samsung je najveći smartfon brend na svijetu i tu krunu drži već više od decenije. A sve je...

Zemljotres jačine 4,5 stepeni sinoć pogodio Bihać

Zemljotres jačine 4,5 stepeni pogodio je večeras oblast kod Bihaća, javio je Evropski mediteranski seizmološki zavod (EMSC). Potres se...

VRIJEME DANAS oblačno uz povremene sunčane periode

Ujutru i prepodne na jugu oblačno uz povremenu kišu, u ostalim predelima suvo uz sunčane periode. Tokom jutra...