Želimir Nešković i Mirko Nikolić boravili su u posjeti kod Njegovog Visokopreosveštenstva Arhiepiskopa i Mitropolita zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija.

-Izuzetna mi je čast i Blagoslov Božiji što sam danas u Vladičanskom dvoru u Bijeljini zajedno sa mojim prijateljem i saradnikom Mirkom Nikolićem posjetio našeg duhovnog pastira Njegovo Visokopreosveštenstvo Arhiepiskopa i Mitropolita zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, izjavio je tom prilikom Želimir Nešković.

Nešković ističe da svaki susret i razgovor sa Mitropolitom za njega lično predstavlja blagoslov koji mu daje duhovnu snagu i pozitivnu energiju.

-Zadovoljstvo je čuti mišljenje Mitropolita Fotija o svim aktuelnim pitanjima: od stanja u kome se nalazi naša crkva, posebno u našoj eparhiji, načinima kako zajedno možemo pomoći građane Semberije i Majevice, ali tu su svakako i viđenja dešavanja u zemlji i u svijetu, zaključio je Nešković.

Želimir Nešković je potpredsjednik SDS i srpski delegat u Domu natoda PS BiH, dok je Mirko Nikolić šef odsjeka za usluge građanima u Opštini Lopare.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име