FK “Radnik” danas je održao konferenciju za medije na kojoj su predstavljeni igrači fudbalskog kluba.

Nedeljko Ćorić, predsjednik FK “Radnik” istakao je da će novo pojačanje donijeti sve ono što je do sada bilo najpotrebnije klubu, a to je jedna ključna figura koja je neophodna da se nađe u ekiri Radnika.

“To je igrač koga ćemo danas predstaviti, a koji je jako dobro poznat domaćoj javnosti, igrač koji je dijete Radnika i koji je sigurno jedan od najpotentnijih futbalera sa prostora Semberije koji danas igra fudbal na vrhunskom nivou. Dugo smo radili na ovom projektu i uspjeli da predstavimo i da zainteresujemo igrača ovim projektom koji gradimo i koji radimo, da postane dio ovog tima i da zajedno sa nama učestvuje u našim narednim koracima. Želim da kažem da je to zaista jedno posebno zadovoljstvo svih nas u Upravi, a biće posebno zadovoljstvo i svih Semberaca i svih navijača Radnika što nam dolazi naše dijete, igrač vrhunskih kvaliteta kako ljudskih, karakternih, sportskih i svega ono što mi gradimo i pokušavamo da izgradimo u Radniku. Želim da najavim da je to Damjan Krajišnik, naš Nane koji će zajedno sa nama da krene u nove pobjede i da napravimo ono što je potrebno. Naš cilj i naš imperativ prvog dana kad sam došao u Radnik, rekao sam da nam nije cilj da se samo borimo za opstanak i za ulazak u ligu, naš cilj je Evropski radnik i želimo da stremimo ka Evropskim ambicijama”, rekao je Ćorić.

Kada je riječ o predstojećoj ligi, Ćorić je istakao da je cilj svih igrača i Uprave da Radnik bude u gornjem dijelu tabele.

“U skladu sa tim, pripremamo i naša dalja pojačanja i naravno naše ambicije jesu skromne, ali zahvaljujući atmosferi u klubu koju imamo, radom Stručnog štaba i svega onoga što se dešava oko nas, siguran sam da ćemo uspjeti da ostvarimo ove naše ciljeve. Mi smo skroman tim sa skromnim mogućnostima, i u skladu sa tim se ponašamo”, kaže Ćorić.

Damjan Krajišnik, novo pojačanje FK “Radnik” izrazio je zahvalnost što mu je omogućeno da se ponovo vrati u Radnik i u Bijeljinu, jer kako kaže, to mu je bila jedna od većih želja.

“Velika mi je želja da prvenstveno Radnik pokažem u pravom svjetlu u Premijer Ligi, jer i ovaj grad i ovaj klub zaslužuju mnogo više. Vi ste to omogućili, hvala vam na tome. Naravno, bilo je interesovanja bilo je dosta ponuda, ali ipak poziv kad dobiješ od kuće, to se ipak stavlja na mjesto broj jedan”, rekao je Krajišnik.

Krajišnik je zahvalio predsjedniku Ćoriću na lijepim riječima, ali prije svega na viziji koju ima za Radnik, za ciljeve koje su postavili, što je Krajišnika i zainteresovalo da se vrati u svoj grad.

“Vraćam se sa punim entuzijazmom, vraćam se sa mnogo želje, sa mnogo strasti da podignemo ovaj grad i ovaj klub na mnogo viši nivo koji on zaslužuje”, zaključio je Krajišnik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име