Republička stranka Srpske predala je danas kandidatske liste za predstojeće lokalne izbore Centralnoj izbornoj komisiji BiH, a kako saznaje portal „Dešavanja u Bijeljini“, kandidat RSS za mjesto prvog čovjeka grada Bijeljina je Mile Pejčić.

Na osnovu informacija koje je dobio naš portal, na sastanku Izvršnog odbora RSS koji je održan prethodnih dana u centrali stranke u Bijeljini, potvrđeno je da Pejčić u potpunosti ispunjava utvrđene kriterijume Predsjedništva RSS za kandidaturu za gradonačelnika.

RSS: Ove kriterijume treba da ispunjava kandidat za uspješnog gradonačelnika Bijeljine

RSS je CIK-u BiH predala listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Bijeljina, čiji je nosilac lider stranke Slavenko Ristić.

Na punoj listi, u kojoj ima mnogo novih lica na političkoj sceni Bijeljine i Semberije, između ostalih se nalaze Dragan Ljubinković, dr Igor Popović, Lana Milošević, Mladen Petrović, Ratomir Draganić, Jasna Pazarac, Ivan Petrović, te još 29 kandidata.

Kako je izvor iz RSS rekao za „Dešavanja u Bijeljini“, rukovodstvo partije smatra da je riječ o veoma kvalitetnoj listi kandidata, za koju se očekuje da će biti prepoznata od velikog broja građana Bijeljine.

Konačna ovjera kandidatskih listi za lokalne izbore 2024. godine, prema rasporedu Centralne izborne komisije BiH, trajaće do 2. avgusta.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

1 KOMENTAR

  1. Славенко Ристић и Миле Пејчић су добитна комбинација за Бијељину. Реално најбоља.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име