Skupštinsku većinu u Sokocu formirali SDS, DNS i PDP

Datum:

Share post:

U kabinetu načelnika opštine Sokolac, Milovana Bjelice, danas je potpisan Koalicioni sporazum o zajedničkom djelovanju u Skupštini opštine Sokolac. Sporazum su potpisali predsjednici opštinskih odbora Srpske demokratske stranke, Demokratskog narodnog saveza i Partije demokratskog progresa. Odbornici ove tri partije činiće skupštinsku većinu u naredne četiri godine.

Kako se navodi u Sporazumu, poštujući izborni rezultat i izbornu volju građana opštine Sokolac na lokalnim izborima 2020. godine, predstavnici političkih subjekata, potpisnici ovog dokumenta obavezuju se na zajedničko formiranje vlasti i i zajedničko djelovanje u Skupštini opštine Sokolac, a u cilju dijeljenja zajedničkih vrijednosti i interesa razvoja ove lokalne zajednice.

U ovom dokumentu stoji da su stranke potpisnice sporazuma zajednički okupljene oko pozitivnih procesa, opredijeljeni za poštovanje osnovnih ljudskih prava i sloboda svakog čovjeka, i stvaranje povoljnog ambijenta za privredni i društveni razvoj opštine Sokolac.

Na lokalnim izborima održanim u novembru ove godine Srpska demokratska stranka osvojila je šest odborničkih mandata, Demokratski narodni savez tri, a Partija demokratskog progresa dva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: opstinasokolac.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

WhatsApp za iOS uvodi logovanje bez lozinke

Još jedna aplikacija pridružuje se budućnosti bez lozinki koju su nam obećali. WhatsApp kaže da sada uvodi podršku za...

AGRO SAVJET: Obezbijedite intezivno cvjetanje visećih surfinija (petunija)

Sve vrste petunija su pogodne za sunčane položaje, jer odlično podnose ljetnje sunce. Međutim, greške u njezi ne...

U Bijeljini rođene TRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri bebe, odnosno jedan dječak...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...