LOPARE: Usvojen prijedlog budžeta za 2021. godinu u iznosu od 7.060.000 KM

Datum:

Share post:

Skupština opštine Lopare usvojila je danas Rebalans budžeta za 2020. godinu u iznosu od 6.550.000 KM, te Budžet za 2021. godinu od 7.060.000 KM.

Na trećoj redovnoj sjednici usvojeni su programi rada Skupštine, načelnika, zajedničke komunalne potrošnje, kao i Plan održavanja čistoće za 2021. godinu.

Prihvaćena je informacija o upisu učenika, a usvojeni izvještaji o realizaciji mjera u oblasti poljoprivrede i priremama za proljetnu sjetvu, izvještaj o položaju socijalno ugroženog stanovništva, kao i izvještaj o stanju putne mreže na području opštine Lopare i priremama za zimsku sezonu.

Usvojeno je više odluka o prihvatanju stručnog mišljenja i UTU, te odluka o prodaji nepokretnosti, saopšteno je iz opštinske uprave Lopare.

Donesena je i odluka o visini stope poreza na nepokretnosti za 2021. godinu iznosi 0,20 odsto od procijenjene tržišne vrijednosti nepokretnosti, a za objekte u kojima se obavlja proizvodnja je 0,05 odsto.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SPC i njeni vernici danas obilježavaju dan posvećen Svetoj velikomučenici Irini

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obilježavaju dan posvećen Svetoj velikomučenici Irini. Životni put ove svetice bio je...

Srpska bogatija za 19 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 19 beba, 10 dječaka i devet djevojčica, rečeno je...

Dogodilo se na današnji dan

Danas je subota, 18. maj 138. dan 2024. Do kraja godine ima 228 dana. 1711 - Rođen srpski matematičar,...

Udruženje medicinskih sestara i tehničara organizovalo godišnju proslavu – VEČE BIJELIH MANTILA U BIJELJINI (foto, video)

Udruženje medicinskih sestara i tehničara večeras je organizovalo godišnju proslavu u svečanom salonu Exkluziv kojem je prisustvovalo preko...