Andrej Stevanović, učenik bijeljinske Gimnazije, dobio je priznanje za prvo mjesto na republičkom takmičenju iz srpskog jezika.

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske organizovalo je u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske prijem za učenike pobjednike republičkih takmičenja u školskoj 2023/24. godini. Domaćin ovog prijema bila je ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Željka Stojičić.

Tom prilikom, učenik drugog razreda naše škole Andrej Stevanović, dobio je priznanje kao pobjednik republičkog takmičenja iz srpskog jezika.

„Upućujem iskrene čestitke svim pobjednicima republičkih i međunarodnih takmičenja, njihovim nastavnicima i roditeljima, čija podrška je neizostavna na putu do medalje uspjeha. Danas slavimo vaš trud, zalaganje i uspjehe koji su rezultat ozbiljnog i predanog rada. Svi ste vi pokazali odlične rezultate i ozbiljnost u različitim oblastima i prema sopstvenim sklonostima, ali sa zajedničkom crtom, a to je izvrsnost“, rekla je ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Željka Stojičić u obraćanju učenicima i nastavnicima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име