Lovački savez Republike Srpske je utvrdio termine polaganja lovačkih ispita po regijama.

Lovački savez Republike Srpske obavještava članice i kandidate koji su ispunili uslove za polaganje lovčkog ispita prema važećim propisima, da su utvrđeni termini polaganja lovačkih ispita po regijama kako slijedi:

  • Regija Banja Luka– lovački ispit će se održati u nedjelju 23. juna 2024. godine u Banjoj Luci, u prostorijama Šumarskog fakulteta u Banjoj Luci, sa početkom u 10:00 časova. Teorijska predavanja će se održati dan ranije, odnosno u subotu 22. juna 2024. godine, na istom mjestu, sa početkom u 10:00 časova
  • Sarajevsko-romanijska regija– lovački ispit će se održati u subotu 29. juna 2024. godine u Istočnoj Ilidži, u prostorijama Skupštine opštine, sa početkom u 10:00 časova. O terminu teorijskih predavanja, kandidati će biti naknadno obaviješteni.
  • Sembersko-majevička regija– lovački ispit će se održati u subotu 6. jula 2024. godine u Bijeljini. O mjestu i vremenu održavanja ispita i teorijskih predavanja, kandidati će biti naknadno obaviješteni.
  • Dobojsko-modrička regija– lovački ispit će se održati u nedjelju 7. jula 2024. godine u Derventi. O mjestu i vremenu održavanja ispita i teorijskih predavanja, kandidati će biti naknadno obaviješteni.
  • Regija Stara Hercegovina– lovački ispit će se održati u subotu 13. jula 2024. godine u Foči. O mjestu i vremenu održavanja ispita i teorijskih predavanja, kandidati će biti naknadno obaviješteni.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име