Stanivuković se od zaposlenih u Skupštini oprostio tortama

Datum:

Share post:

Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS, oprostio se od zaposlenih u ovoj instituciji lijepim gestom.

 

Kako saznajemo, Stanivuković je stotinak zaposlenih u ovoj insituciji počastio tortama, koje je donio i dao konobarima da ih podijele.

Stanivukoviću je današnja posebna sjednica o budžetu i ekonomskoj politici posljednja u poslaničkim klupama, koje će uskoro zamijeniti kancelarijom u Administrativnoj službi grada Banjaluke, kao gradonačelnik Banjaluke.

Ipak, posljednja sjednica nije prošla onako kako je planirao, s obzirom na to da mu je prilikom utvrđivanja dnevnog reda izrečena opomena zbog procjene predsjedavajućeg da je zloupotrijebio Poslovnik kako bi se na nedozvoljen način pokušao obratiti u parlamentu.

Uprkos tome, nekoliko zaposlenih u NS RS Stanivukoviću je zahvalilo na današnjem oproštajnom gestu i istaklo da, iako se nekima njegov stil i nastup na sjednicama nije sviđao, s njim skupštinska zasjedanja nikad nisu bila dosadna.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...