Obavještenje za javnost Gradske izborne komisije Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Gradska izborna komisija Grada Bijeljina obavještava građane da, u periodu od 08.06.2024. godine do 08.07.2024. godine, vrši izlaganje privremenog biračkog spiska.

Privremeni birački spisak će biti izložen u kancelariji Gradske izborne komisije Grada Bijeljina, zatim u matičnim kancelarijama, koje se nalaze van sjedišta Gradske uprave Grada Bijeljina i prostorijama terenskih kancelarija Odsjeka za poslove mjesnih zajednica.

Građani, uvidom u privremeni birački spisak, imaju mogućnost da provjere tačnost podataka upisanih u isti (ime, prezime, datum rođenja, naziv i broj biračkog mjesta prema adresi prebivališta prijavljenoj nadležnom organu) i da u slučaju greške pravovremeno izvrše ispravku istih.

Gradska izborna komisija Bijeljina, obavještava raseljena lica koji žele da promjene biračku opciju, a žive na području Grada Bijeljina, da mogu da se jave u Centar za birački spisak Grada Bijeljina, svaki radni dan u vremenu od 07:00 do 15:00 časova, do 08.07.2024.godine.

Za sve dodatne informacije obratite se kancelariji Gradske izborne komisije Grada Bijeljina, Ulica patrijarha Pavla 1, Centar za kulturu „Semberija“, prvi sprat ili na broj telefona 055/243-684.

Predsjednik GIK
Dijana Savić Božić

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име