FK ’’Zadrugar’’ iz Donjeg Crnjelova uspješno je završio fudbalsku sezonu 2023/24 u Drugoj Ligi RS grupa Istok

-Završili smo sezonu pobjedom u gostima protiv mlade i perspektivne ekipe ’’Podrinja’’ iz Janje i tom pobjedom smo potvrdili treće mjesto na tabeli. Sad se okrećemo narednoj sezoni koja će biti mnogo teža ali i mi smo mnogo iskusniji. Idemo jako, idemo jače, saopštili su iz FK ’’Zadrugar’’ Donje Crnjelovo.

Uprava Zadrugara se posebno zahvaljuje igračima koji su pokazali razimijevanje i karakter jer se skoro svima duguje po dvije plate ali su odigrali do kraja za svoj klub kao da su isplaćena sva dugovanja.

-Takođe se zahvaljujemo našim navijačima, sponzorima i svim ljudima koji podržavaju naš klub jer bez te podrške mi nismo ništa. Hvala i ljudima i Upravi kluba koji su najzaslužniji za ovakav uspejh i koji ulažu veliki napor da organizuju svaku utakmicu na najbolji mogući način, ističu iz FK ’’Zadrugar’’ Donje Crnjelovo.

-Sad nam predstoji mala pauza u igri ali taj mjesec moramo da iskoristimo za pripremu naredne sezone te da organizujemo jedan turnir za naše najmlađe članove…, kažu na kraju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име