U Bijeljini je danas služen moleban u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini i prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima na gradskom Trgu na Centralnom spomen obilježju.

– Јedini genocid koji se desio na ovim prostorima je počinjen nad Srbima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, Srbi nikada nisu, niti će biti genocidan narod, jer za to nema argumenta, poručio je predsjednik BO RS Radan Ostojić.

U organizaciji BO RS i Gradske Boračke organizacije Bijeljina danas je služen moleban u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini i prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima na gradskom Trgu na Centralnom spomen obilježju kao vid izražavanja protesta i nezadovoljstva rezolucijom o Srebrenici koju je danas usvojila Generalna skupština UN.

Iz BO RS je saopšteno da se na ovaj način izražava protest i nezadovoljstvo rezolucijom o Srebrenici koja je danas  usvojena na sjednici Generalne skupštine UN.

Širom lokalnih zajednica istaknute su srpske trobojke, čime se simbolično iskazuje protivljenje namjeri usvajanja sporne rezolucije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име