BIJELJINA: Asfaltirana Ulica Stjepana Mitrova Ljubiše

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i ministar za izbjegla i raseljena lica FBiH Edin Ramić pustili su danas u saobraćaj novoasfaltiranu Ulicu Stjepana Mitrova Ljubiše u Mjesnoj zajednici Dašnica, dužine oko 1.000 metara, za šta su Grad Bijeljina i Federalno ministarstvo za izbjegla i raseljena lica obezbijedili nešto više od 100.000 konvertibilnih maraka.
 
Gradonačelnik Mićić pojasnio je da je polovinu sredstava za asfaltiranje ove ulice, u kojoj su najzastupljeniji povratnici i izbjegla lica, izdvojila Gradska uprava.

 – Sa ovim ministarstvom sarađujemo deset godina i asfaltirali smo zajednički mnoge puteve i ulice u Bijeljini i Janji, a sve projekte koje oni predlože tokom godine Grad Bijeljina sufinansira u iznosu od 50 odsto. Više puta sam istakao da manje zastupljeni konstitutivni narodi i nacionalne manjine u Bijeljini moraju da budu u ravnopravnom položaju i to je jedan od načina da ovaj grad zaista bude grad budućnosti – istakao je Mićić.

Ministar za izbjegla i raseljena lica FBiH Edin Ramić naglasio je da je ministarstvo čiji je predstavnik u prethodnih pet godina investiralo u infrastrukturu u Bijeljini oko četiri miliona KM.
 
– Ove godine smo zajednički investirali u postavljanje ulične rasvjete, rekonstrukciju krovova škola, obnovu stambenih objekata, a dajemo značajnu podršku i razvoju poljoprivrednih gazdinstava i zapošljavanju. Nadam se da će sve to doprinijeti ostanku ljudi na ovim prostorima, posebno mladih – naveo je Ramić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

OPOZICIJA neće ići na sastanak sa vladajućom koalicijom na temu učešća na izborima

-Odlučili smo da ja, kao predsjednik Narodne skupštine, pozovem sve predsjednike političkih stranaka iz Srpske, kao i predstavnike...

POSJETITE ŠTAND A.D.“GRAD“ BIJELJINA NA NOVOSADSKOM SAJMU

A.D.“Grad“ Bijeljina će se i ove godine predstaviti na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, a koji ujedno...

Noć muzeja 2024. 18. maja u Bijeljini

Muzej Semberije vas 18. maja poziva na jedinstveni umjetnički spektakl koji se realizuje u preko 3.000 muzeja u...

U subotu šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ i u Bijeljini! (foto)

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže...