MILE SPASOJEVIĆ: Razvoj Bijeljine i Semberije prioritet

Datum:

Share post:

Regija SDS Semberija 7, uz poštovanje propisanih mjera zaštite od virusa korona, predstavio je kandidate Stranke demokratske Srpske Semberija iz Regije 7 za odbornike u Skupštini Grada, a prisutnima se obratio i predsjednik SDS Semberija i kandidat za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima – Mićo Mićić.
 
Mićić je istakao da je SDSS osnovana isključivo radi realizacije kapitalnih projekata u Bijeljini i Semberiji.


 
– Moji saradnici i ja mnogo smo uradili u posljednjih 15 godina kada je riječ o infrastrukturi i ekonomskom razvoju Bijeljine i Semberije. Podsjetiću vas da je do sada asfaltirano 800 kilometara puteva u mjesnim zajednicama, ali i dalje postoje realni zahtjevi naših sugrađana za određenim projektima i mi ćemo se truditi da ih ostvarimo. Široka koalicija koju smo uspostavili sa drugim strankama znači da ćemo još odlučnije krenuti u borbu za bolju budućnost Bijeljine i pokazati da se dogovorom sve može postići – poručio je Mićić.


 
Kandidat za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina Mile Spasojević pojasnio je da Regija 7 obuhvata šest mjesnih zajednica – Ljeskovac, Glogovac, Čardačine, Gornji Kojčinovac, Modran i Čengić.
 
– U svim ovim mjesnim zajednicama formirani su odbori SDS Semberija i mi samouvjereno koračamo ka izbornom danu. Narod Semberije je svjestan da gospodin Mićić već deceniju i po oko sebe ima sposobne i odgovorne ljude, one koji brinu o budućnosti novih generacija, i zato ne sumnjamo da će i ovaj put izabrati pravu opciju –  dodao je Spasojević.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POPOVI – Sembersko selo prepuno zanimljivosti i bogate istorije (foto)

Sembersko selo Popovi, udaljeno je od Bijeljine 8 km. Prema popisu stanovništva iz 1991. godine u njemu je...

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da budemo organizatori jednog od turnira u projektu u...

BIJELJINA: Radnik “lako“ sa Veležom

Igrači novog šampiona Republike Srpske Radnika iz Bijeljine  lako su u meču 32. kola izašli na kraj sa...

A.D.”GRAD” BIJELJINA na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Pod sloganom „Najbolje iz Vojvodine“, u Novom Sadu danas je otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, koji ove godine...