Sjednica Skupštine grada Bijeljina, dvadesetisedma po redu, počela je u 10.00 časova, a prethodno je svečanu zakletvu položila novi odbornik SNSD,Tatjana Perić. Perić je postala odbornik u Skupštini Bijeljine nakon su odbornici Danijela Đukin, Milenko Gajić i Zlatan Lazarević vratili odborničke mandate, zbog duplih funkcija.

Tatjana Perić rođena 1978. godine u Visokom.

Po zanimanju Diplomirani menadžer zdravstvene zaštite i Diplomirana medicinska sestra.

Od 1998. godine je stalno zaposlena u JZU Dom zdravlja Bijeljina, od 2010. godine preuzima mjesto glavne sestre u Ambulanti za specijalističke konsultacije iz ginekologije, kada postaje i sekretar Udruženja medicinskih sestara i tehničara regije Bijeljina Lopare i Ugljevik.

Tatjana Perić

Na Panevropskom univerzitetu “Aperion” Banja Luka 2021. godine diplomirala, i stekla zvanje Diplomiranog menadžera zdravstvene zaštite.

Poslove Glavne sestre Doma zdravlja Bijeljina obavlja od aprila mjeseca 2022.godine.

Aktivan član stranke Saveza nezavisnih socijaldemokrata od 2010. godine. Od 2020. godine član Aktiva žena SNSD-a Bijeljina.

Na lokalnim izborima 2020. bila kandidat za odbornika skupštine Grada Bijeljina i osvojila 2 700 glasova. 2022. godine bila kandidat za člana Savjeta mjesnih zajednica Grada Bijeljina mjesna zajednica „Dašnica 1“ i zadobila povjerenje svojih sugrađana, te je član Savjeta mjesne zajednice.

Na republičkim izborima 2022. godine bila kandidat za poslanika Narodne skupštine i osvojila 3 875 glasova.
Obavlja funkciju predsjednik SAVEZA MEDICINSKIH SESTARA I TEHNIČARA REPUBLIKE SRPSKE.

Udata, majka dva tinejdžera Njegoša i Maše.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име