Tradicionalno utakmica između ekipa FK "Građanski" Bijeljina i Kafe bara "Poco Loco''

Datum:

Share post:

I ove godine je organizovana tradicionalna utakmica između ekipe FK „Građanski“ i ekipe Kafe bara „Poco Loco“.

Ovaj tradicionalni susret je četvrti po redu i do sada je utakmica svaki put imala humanitarni karakter. Zbog pandemije korona virusa, ovogodišnji susret je održan bez publike i humanitarni karakter utakmice je izostao. U dosadašnjim odmjeravanjima snaga između ove dvije ekipe, rezultat je 3 : 1 u korist ekipe FK „Građanskog“.

I ove godine, obje ekipe su se potrudile da daju sve od sebe, a to se moglo naslutiti i po sastavima koji su istrčali na teren. Ekipu Kafe bara „Poco Loco“ je sa klupe predvodio bivši trener ekipe FK „Građanskog“, Stevo Todić, a službeni predstavnik ekipe je bio Milivoje Miki Božić. Kapiten ekipe na ovoj utakmici je bio Vedran Borovčanin, iskusni košarkaski as, a pored njega je za ekipu „Poca Loca“ nastupilo nekoliko igrača Prve i Druge liga RS (Filip Vujić, Ljubiša Jović, Ranko Vuković, Igor Milošević i mnogi drugi).

Uz prijateljsku atmosferu, druženje je nastavljeno i poslije utakmice, a naredni susret se očekuje nakon završetka sezone 2020/2021.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...