Nakon velikih gradova u Republici Srpskoj poput Banjaluke, Bijeljine, Prijedora i Doboja, Opštinski odbor Socijalističke partije osnovan je i u Ugljeviku, početkom 1994. godine.

Sada, 30 godina posle osnivanja, došao je red da se obilježi jedan ovako bitan jubilej. Svečanost povodom ovog jubileja održana je u svečanom salonu Torlaković u Ugljeviku. Svečanosti su prisustvovali pored članova i čelnika Opštinskog odbora i predsjednik Socijalističke partije i ministar energetike i rudarstva, gospodin Petar Đokić, predsjednik regionalnog odbora SP Nedeljko Jović, gosti iz drugih opštinskih odbora SP, gosti iz prijateljskih opštinskih odbora iz Ugljevika, te razni ugledni privrednici iz Ugljevika.

Na proslavi su nagradjeni zaslužni članovi Opštinskog odbora Socijalističke partije Ugljevik, koji su svojim doprinosom učestvovali kako u osnivanju tako i u dugotrajnom uspješnom radu ovog Opštinskog odbora. Svečanost povodom proslave jubileja je bila dopunjena proslavom povodom međunarodnog dana žena 8. Marta, a tradicionalno neizostavan dio svake proslave koju organizuje OO SP Ugljevik je bila i tombola.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име