Prijedlog budžeta za 2019. godinu pred odbornicima 24. decembra

Datum:

Share post:

Dvadeset treća redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana 24. decembra ove godine, najavljeno je nakon današnjeg međustranačkog sastanka predstavnika parlamentarnih političkih stranaka.

Najvažnije tačke dnevnog reda ove sjednice biće Prijedog Odluke o budžetu Grada Bijeljina za 2019. godinu, kao i Prijedlog Odluke o izvršenju budžeta za 2019. godinu. Takođe, odbornici će razmatrati i izmjene odluka o rebalansu i o izvršenju budžeta Grada Bijeljina za 2018. godinu.

– Završene su javne rasprave koje su održane u vezi sa prijedlogom budžeta za 2019. godinu, a danas smo dobili i saglasnost Ministarstva finansija Republike Srpske, tako da očekujemo da ova tačka dnevnog reda bude usvojena – najavio je  predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Slaviša Marković.

Između ostalih tačaka, biće razmatran i Akcioni plan energetske efikasnosti Grada Bijeljina za period od  2016-2018. godine, kao i nekoliko tačaka koje se tiču javne prodaje, odnosno, sticanja svojine na nepokretnostima. Na ovaj sjednici odbornici Grada Bijeljina glasaće i o prijedlogu programa rada Skupštine Grada za 2019. godinu.

Izvor: Gradska uprava
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...