ZORAN MASTILO: ''Dobro bi bilo da SNP ima kandidata za gradonačelnika Bijeljine''

Datum:

Share post:

Savez za novu politiku će na lokalnim izborima u opštini Srebrenica podržati kandidata za načelnika koga predloži većina srpskih partija u ovoj opštini, rečeno je danas u ovoj stranci.

Razmišljaju u SNP-u i o svom kandidatu za gradonačelnika Bijeljine, ipak prema riječima predsjednika ove stranke Zorana Mastila u Bijeljini će podržati onog kandidata koji bude ponudio najbolje projekte koji će unaprijediti ovaj grad.

Savez za novu politiku izlazi na lokalne izbore na nivou RS, a prema riječima predsjednika ove stranke Zorana Mastila, SNP će imati svoje odborničke liste u više od 20 lokalnih zajednica.
 

Kako kažu u SNP-u, na području opštine Srebrenica na lokalnim izborima, podržaće kandidata za načelnika, koga predloži srpska većina u Srebrenici.

Svoju odborničku listu imaće SNP i u Bijeljini, a prema riječima predsjednika ove stranke, dobro bi bilo da SNP ima i svog kandidata za gradonačelnika Bijeljine, ali tu odluku kaže Zoran Mastilo nisu još donijeli.

Govoreći o saradnji sa drugim političkim partijama u Bijeljini, Mastilo podsjeća da je ova stranka ranije potpisala sporazum o koalicionom djelovanju sa GO SNSD-a Bijeljina.

Ovom gradu je potreban razvoj i bolji standard građana, kaže Mastilo i izražava zadovoljstvo što je ova stranka,koja pripada grupaciji manjih političkih partija uspjela animirati građane, i imaće svoje odborničke liste na lokalnim izborima od Bileće do Doboja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SPASOJEVIĆ: Za četiri mjeseca TVSJ Bijeljina imala 147 intervencija

Teritorijalna vatrogasna-spasilačka jedinica Bijeljina imala je u prva četiri mjeseca 147 intervencija, što je za 55 više nego...

VUČIĆ: Nacionalni stadion će biti jedan od tri najljepša u Evropi – daćemo narodu da izabere ime

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Nacionalni stadion mora da bude završen do 1. decembra 2026....

SEKULIĆ: Projekat „Upoznaj muziku“ ponovo u Bijeljini (video)

Prije nekoliko godina, magistar harmonike Dušan Sekulić sa saradnicima pokrenuo je projekat "Upoznaj muziku" koji je naišao na...

Danas je Velika srijeda, osuda Isusa Hrista na smrt raspećem

Sve pravoslavne crkve danas obilježavaju Veliku srijedu koja jedan od najznačajnijih dana u Nedelji stradanja pred Vaskrs, kada...