Proteklog vikenda grad Zvornik je imao čast da ga posjete članovi Rotari klub-a Bijeljina.

Rotari klub Bijeljina postoji punih 21 godinu i okuplja obrazovane, časne i ugledne ljude, koji kroz međusobno druženje teže da daju svoj doprinos razvoju Bijeljine, što im polazi za rukom.

Razlog posete je osnivanje Rotari kluba u Zvorniku. Prenosimo Vam atmosferu i njihovo saopštenje: –

-Dana 01.02.2024. godine, višečlana delegacija našeg kluba, kao i članovi RAC Bijeljina, posjetila je grad Zvornik gdje je održan zvanični sastanak našeg kluba. Cilj ove posjete i sastanka bio je osnivanje novog Rotari kluba u Zvorniku. Sastanak je održan u maloj sali gradske kuće Zvornik.

Ovim putem želimo još jednom da se zahvalimo gradonačelniku Zvornika gospodinu Bojanu Ivanoviću koji je ustupio prostor, organizovao i prisustvovao ovom značajnom sastanku, kao i Zvorničanima koju su se odazvali pozivu za sastanak, gdje su uvidjeli vrijednosti Rotari zajednice i pokazali želju da se Rotari klub osnuje u njihovom gradu. Takođe, zahvaljujemo se i našem prijatelju Suadu Mahmiću iz RC Sarajevo koji je svojim prisustvom uveličao ovaj sastanak i podržao inicajativu za osnivanje novog Rotari kluba u našem Distriktu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: drinamedia.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име