RADO SAVIĆ: Da li se Mićić prodao ili je nečim ucijenjen?

Datum:

Share post:

Rado Savić, zamjenik predsjednika SDS RS i načelnik opštine Lopare rekao je da niko nikad iz SDS-a nije tražio od Gradonačelnika Bijeljine i predsjednika novoosnovane SDS Semberija Miće Mićića da se bilo koji interes za razvoj grada ne realizuje.

„Svima je definitivno jasno da gospodina Miću Mićića i ljude okupljene oko njega rukovodi isključivo lični interes. Da li se Mićić prodao ili je nečim ucijenjen, to je više i nebitno. Insistirali smo da se projekti realizuju i dodatno afirmišu što je bilo primjetno po dosadašnjem razvoju Bijeljine koji je bio bolji nego razvoj nekih drugih sredina gdje je na vlasti bio SNSD. Međutim, gospodin Mićić, nesiguran u svoju izbornu pobjedu, se odlučio na čin izdaje i poklonio se političkom protivniku koji je cijelo ovo vrijeme radio na rasturanju opozicije i kupovini papaka što je uspio i u Semberiji“, istakao je Savić.

 Savić smatra da Mićićevo pravdanje da bježi od SDS, jer kroz tu opciju ne može dobiti projekte govori o nedemokratskom ambijentu u Republici Srpskoj, što Mićić ovim potezom i priznaje.

 „Smatram da će narod Semberije i Majevice ostati uz Srpsku demokratsku stranku i ono što svakodnevno čujem su riječi teškog razočarenja u Mićića i njegovu grupu uz konstataciju većine građana da oni na ovaj način gledaju sebe a ne građane Semberije“, zaključio je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/sdsrs.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...