RASADNIK bijeljinskog ''KOMUNALCA'': Uvijek POVOLJNA PONUDA sezonskog cvijeća i trajnica (foto)

Datum:

Share post:

Rasadnik preduzeća “Komunalac” Bijeljina postoji više od 50 godina, nalazi se u Tiršovoj ulici i obuhvata oko 25-27 dunuma. 

Od toga, pod plastenicima se nalazi oko 300 kvadrata, pod staklenicima oko 200 kvadrata, a hladne leje su na 500 kvadrata. Ostalo je površina na otvorenom, gdje su posađene četinarske biljke, lisnate, kao i žbunaste i dekorativne biljke.

Rasadnik ima dosta širok asortiman i proizvode razne vrste biljaka – sezonsko cvijeće, niske trajnice, kamenjarke, mediteranske vrste: olijander, fotinija, lovor višnja.

„Sezonsko cvijeće koje sada imamo u ponudi su kadifice, cinija, dalija, bosiljak, i begonija. Naravno, tu su nezaobilazne četinarske vrste i trajnice koje se prodaju tokom cijele godine. Ono što nas raduje je što imamo sve više zainteresovanih građana, koji nas posjećuju i kupuju željene biljke“, rekli su za portal Dešavanja u Bijeljini iz Rasadnika „Komunalca“.

Inače, Rasadnik „Komunalca“ ima dva prodajna mjesta na kojima je moguće kupiti biljke koje oni uzgajaju –  u Tiršovoj i na štandu na Zelenoj pijaci, međutim, ove sezone neće imati prodaju na Zelenoj pijaci, tako da pozivaju sugrađane da ih posjete u Tiršovoj ulici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...