Najveći putnički brod na svetu stigao je u Majami. U pitanju je dugoočekivani dolazak za koji se veruje da će oživeti turističku ekonomiju južne Floride, ojačati globalni i nacionalni značaj Magic City-a i potencijalno proširiti ko i zašto ljudi idu na krstarenja.

Nazvan “Icon of the Seas”, sa kapacitetom od 5.600 gostiju, prošao je pored South Pointe Parka zatim ušao u Biscayne Bay, spojio se sa svojim pilotskim brodom i usidrio se u luci PortMiami.

Opremljen sa šest vrsta tobogana u sopstvenom tematskom parku na vrha broda, sa preko 40 restorana i ugostiteljskih objekata, uključujući dva bara sa klavirom menadžment broda se nada da će privući raznovrsne putnike.

“Icon je decenijama u izradi”, često je izjavljivao vlasnik sa sedištem u Majamiju, Royal Caribbean International. “Na Iconu ćete pronaći delove svega što smo izgradili tokom godina”, rekao je Jay Schneider, glavni inovacioni direktor proizvoda za Royal Caribbean, u intervjuu za Herald.

Pored toga što se ponosi najvećim vodenim parkom na svetu na moru, Icon će imati prostrano troetažnu smeštajnu jedinicu nazvanu “The Ultimate Townhouse”, koje kruzing kompanija opisuje kao “prostrani stan ispunjen avanturama”, opremljen toboganom unutar apartmana, karaoke i još mnogo skrivenih iznenađenja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: miamiglasnik.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име