GRAD BIJELJINA: Oslobađanje od plaćanja zakupnine

Datum:

Share post:

Grad Bijeljina na osnovu Zakona o lokalnoj samoupravi i Statuta Grada Bijeljina, raspisuje Javni poziv za oslobađanje od plaćanja zakupnine.

Predmet ovog javnog poziva je oslobađanje od plaćanja zakupnine zakupcima koji su u ugovornom odnosu sa Gradom Bijeljina. Ovaj javni poziv odnosi se na poslovne subjekte čije je sjedište na teritoriji Grada Bijeljina i kojima je zabranjeno ili ograničeno obavljanje djelatnosti aktima Republičkog i/ili Gradskog štaba za vanredne situacije i zakupce poslovnih prostora koji su u ugovornom odnosu sa Gradom Bijeljina

 
Za oslobađanje plaćanja zakupnine podnosi se propisani prijavni obrazac. Prijavni obrazac se može preuzeti svakog dana radnog dana od 7-15 časova u prijemnoj kancelariji Gradske uprave Grada Bijeljina, Trg kralja Petra I Karađorđevića br. 1, kao i na internet-stranici Grada Bijeljina www.gradbijeljina.org.

Uredno popunjen prijavni obrazac, zajedno sa propisanim prilozima navedenim u ovom Javnom pozivu podnosi se poštom ili se neposredno predaje u prijemnoj kancelariji Gradske uprave grada Bijeljina, radnim danom od 07,00 do 15,00 časova, Trg kralja Petra I Karađorđevića br. 1.

 Uz prijavni obrazac prilaže se obavještenje o razvrstavanju jedinica razvrstavanja po djelatnostima, koje izdaje APIF, ukoliko je riječ o pravnom licu, te druga dokumentacija utvrđena u Javnom pozivu.

 Za samostalne preduzetnike utvrdiće se pretežna djelatnost uvidom u  službene evidencije, odnosno registre Grada.
 Posebne uslove i ostale informacije, možete naći na www.gradbijeljina.org ili u zgradi Gradske uprave.

avni poziv će biti objavljen u „Službenom glasniku Grada Bijeljina“, u „Semberskim novinama“, na zvaničnoj internet-stranici Grada Bijeljina www.gradbijeljina.org, na oglasnim tablama Gradske uprave Grada Bijeljina i biće dostavljen Područnoj privrednoj komori Bijeljina i Gradskom zanatsko-preduzetničkom udruženju „Preduzetnik“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Grupa od 13 hodočasnika iz Rudog krenula je prema manastiru Ostrog

Na pokloničko putovanje iz Rudog danas je krenula grupa od 13 hodočasnika koji će pješačiti oko 220 kilometara...

“BUDI HUMAN“: Igoru je potrebna pomoć dobrih ljudi (foto)

Otac mu je preminuo prije 10 godina od karcinoma, a sada se i on bori protiv iste bolesti Igor...

KOŠARAC: Vidljivo je da se pokušava trasirati put izbornog procesa na Šmitovim stavovima

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac istakao je da je vidljivo da bošnjačka struktura primarno želi da implementira...

BORENOVIĆ U SKOPLJU: Nove tehnologije poželjne u izbornom procesu

Predsjednik PDP i poslanik u PD PS BiH, Branislav Borenović, kao član Delegacije PS BiH u Parlamentarnoj skupštini...