Bijeljina ostaje bez klizališta?

Datum:

Share post:

Bijeljinsko Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine traga za novim partnerima koji bi u gradu mogli organizovati prazničnu manifestaciju koja uključuje i postavljanje klizališta, jer je lice sa kojim su vođeni pregovori oko ovog partnerstva odustalo, rečeno je za InfoBijeljina u ovom odjeljenju.

Na pitanje InfoBijeljina da li će klizalište u gradu biti postavljeno do Nikoljdana, kako je to ranije najavljeno, u resornom odjeljenju kažu da trenutno ne mogu dati nikakvu preciznu informaciju o tome.

„Lice sa kojim su vođeni pregovori oko postavljanja „zimskog sela“ odustalo je od pregovora, a mi smo u pokušaju da nađemo novog partnera koji će moći postaviti klizalište ili organizovati manifestaciju u vidu „zimskog sela“, navedeno je u odgovoru za InfoBijeljina.

Image result for klizaliste bijeljina

Ono što će tradicionalno biti dio novogodišnjeg i božićnog dekora u centru grada jesu ulične tezge za koje će se odobrenja izdavati na osnovu odluke gradonačelnika od 10. decembra ove godine.

„Odobrenja će se izdavati u periodu od 15. decembra ove do 15. januara iduće godine, a visina komunalne takse za korišćenje javne površine za postavljanje tezge u ovom periodu je 300 KM“, navode u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove. 

Šta je „zimsko selo“ osim klizališta trebalo još da uključi kao ponudu za sada ostaje nepoznato, kao i razlog zbog koga je potencijalni partner odustao od ovog posla.

POVEZANA VIJEST:

Bijeljinci poslednji put na gradskom trgu dočekali 2012. godinu

 

Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...