Godišnje nagrade Komora doktora medicine najboljim doktorima i najboljim studentima Medicinskog fakulteta u Republici Srpskoj

24. novembra 2023. u Banskom dvoru u Banja Luci održana je Svečana sjednica Skupštine Komore doktora medicine Republike Srpske s ciljem obilježavanja 22 godine rada. Na svečanosti su dodijeljene godišnje nagrade najboljim doktorima i najboljim studentima medicine u Republici Srpskoj.

Povelja za primarnu zdravstvenu zaštitu Komore doktora medicne RS za 2023. godinu dodijeljena je prim. dr Vesni Despotović, spec. psihijatrije, načelnici Centra za zaštitu mentalnog zdravlja u Domu zdravlja Bijeljina.

Prim. dr Vesna Despotović rođena je 1962. godine, završila je Gimnaziju u Bijeljini, Medicinski fakultet u Tuzli 1988. godine i 2001. godine specijalizaciju iz psihijatrije pri Medicinskom fakultetu u Beogradu. Zvanje primarijusa dodijeljeno joj je 2013. godine. Radila je u JZU Bolnici „Svevi Vračevi“ Bijeljina do 2008. godine, kada prelazi u Dom zdravlja Bijeljina odmah nakon osnivanja Centra za zaštitu mentalnog zdravlja, gdje se od 2020. godine nalazi na mjestu načelnika.

Učestvovala je u brojnim projektima i edukacijama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име