Slavenko Ristić, vlasnik kompanije TRB

’’Vidim zuje komarci sa svih strana, u jalovom pokušaju da me ujedu…Nisam debelokožac, ali se komaraca ne plašim…’’, napisao je na svom FB nalogu Slavenko Ristić, vlasnik kompanije TRB, poslanik u NS RS i lider RSS, a čiji post prenosimo u cjelosti:

Vidim zuje komarci sa svih strana, u jalovom pokušaju da me ujedu…Nisam debelokožac, ali se komaraca ne plašim…

Vidim, takođe, da su odluke o smjeni direktora bijeljinskog „Orla“ i postavljanju novog podigle veliku prašinu i izazvale opravdan protest radnika te kompanije. Zato, još jednom, želim pružim podršku prije svega radnicima „Orla“ i da im poručim da su u pravu.

Uvjeren sam da „Orao“ i njegovi radnici, posebno imajući u vidu kroz šta su sve prošli u ratnom i poratnom periodu, nisu zaslužili ovakav odnos. Politika, onako kako je ja razumijem, treba da bude u službi radnika i privrede, a ne obrnuto.

Ovo važi za sva preduzeća, a posebno za preduzeća namjenske industrije, u kojoj izbor rukovodećih kadrova, ma kojoj političkoj stranci pripadali, mora da bude u skladu sa strukom, znanjem i sposobnošću.

Ne mijenja se, ljudi, ono što funkcioniše, nego se pomaže i unapređuje. Zato kompanije poput „Orla“ ne mogu i ne smiju biti dio bilo kakve i bilo čije političke kvote, niti meta za političko potkusurivanje.

I da se zna, ovo moj lični stav, stav čovjeka i privrednika koji dugi niz godina radi i sarađuje sa „Orlom“ i njegovim radnicima.

A komarci…odmahnem rukom i oni odu…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име