-Naši vatrogasci će uvijek imati podršku gradske uprave Bijeljina, izjavio je večeras za portal Dešavanja u Bijeljini nakon iznenadne posjete pripadnicima Teritorijalno vatrogasno spasilačke jedinice Bijeljina gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović obišao je večeras dežurnu smjenu bijeljinskih vatrogasaca.

Petrović je dao punu podršku bijeljinskim vatrogascima i iskazao posebnu zahvalnost na iskazanoj profesionalnosti i hrabrosti nakon sinoć obavljenog posla u Gornjoj Čađavici.

-Ovo nije prvi put da su se naši vatrogasci iz Bijeljine susreli sa situacijom da zbog neodgovornih građana dolaze u situaciju da pored redovnog i odgovornog posla gašenja požara slušaju i detonacije prouzrokovane sakrivenim minsko eksplozivnim sredstvima koja ugrožavaju i živote naših vatrogasaca, a koji obaljaju svoju redovnu i profesionalnu dužnost ’’gašenja požara’’, izjavio je prilikom posjete vatrogascima gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Neodgovorni građani Bijeljine UGROŽAVAJU ŽIVOTE vatrogasaca (foto)

Petrović je uz punu podršku profesionalnom poslu koju obavljaju vatrogasci rekao i da se uskoro očekuje uz sve napore na koje nailazi završetak novog vatrogasnog doma čiji se nastavak gradnje očekuje početkom sledeće godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име