Janik Siner uspio je da savlada Novaka Đokovića i tako Italiju ostavi u drugom polufinalu ovogodišnjeg Dejvis kupa. Italijan je bio bolji sa 2:1 po setovima 6:2, 2:6, 7:5.

Nije počelo dobro po Đokovića, bio je srpski igrač dosta stegnut. To je mladi Siner iskoristio na najbolji način i poprilično ubjedljivo sa čak dva brejka stigao do 1:0 u setovima.

Drugi set je krenu bolje, bar kada je u pitanju reprezentacija Srbije. Đoković je pronašao ritam, Siner počeo malo više da griješi i Đoković je uzvratio sa 6:2.

U trećem setu je viđena potpuna ludnica. Novak je u stilu pitona davio i davio, ali se Siner nije dao. U desetom gemu, Đoković je imao tri vezane meč lopte na servis Italijana, ali ovog puta nije pronašao način da meč odvede na svoju stranu. Naredni gem se desilo ono što se obično i dešava kada ne iskoristite velike šanse, ruka se stegne, a igrač sa druge strane mreže pronađe dodatnu brzinu svojoj igri. Siner je napravio brejk i sigurno odserrvirao za pobjedu Italije i izjednačenje 1:1.

Slijedi odlučujući meč, dubl. Pitanje koje se postavlja jeste hoće li u njemu biti Novaka ? on jeste prijavljen, međutim hoće li psihički moći da iznese još i ovo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име