Fejsbuk status Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, prije početka 24. sjednice Skupštine Grada Bijeljina prenosimo u cjelosti:

”Danas se održava 24. sjednica Skupštine Grada i prije nego što ovaj skup počne, želio bih samo kratko da „gospodu“ podsjetim, pošto su očigledno kratkog pamćenja, da je 19. marta ove godine u njihov režiji organizovan referendum gdje je narod na svim biračkim mjestima ili, tačnije rečeno, na sva 183 biračka mjesta ili, u prevodu, u sve i jednoj mjesnoj zajednici, tj, u svih 70 mjesnih zajednica, koliko ih je na teritoriji Grada Bijeljina, rekao šta misli o meni i mom radu, a istovremeno šta misli o njima!

Podsjetio bih vas da je čak 16 političkih stranaka potpisalo koalicioni sporazum, ej čak ŠESNAEST stranaka, uz skrivenu podršku stranaka koje su, kao, „bile protiv opoziva“, a aktivno su radile na mom opozivu, uz podršku republičke vlasti, medijski masakr, što sa javnog servisa, što sa brojnih lokalnih portala i uz uložen novac… Sve su to imali i doživjeli najveći politički debakl u istoriji Republike Srpske. I pored takve političke i životne lekcije, oni nisu izašli ništa pametniji, naprotiv – čini mi se još naivniji i još smješniji!

Potpuno besplatno pružiću vam „gospodo“ iz postojeće-nepostojeće koalicije „Pokradimo Bijeljinu“ nekoliko dobronamjernih savjeta:

1) Izgubili ste potpuni legitimitet i, da i samo malo razmišljate, svi odbornici ove „koalicije“, na čelu sa predsjednikom i potpredsjednicima Skupštine, dali bi ostavke i prepustili odborničke klupe nekom od političkih saboraca iz stranke i bez pogovora bi izglasavali prijedloge odluka koje dolaze iz Gradske uprave

2) U kampanju se ne ulazi mnogo rano, jer narodu je politike preko glave, živi na rubu egzistencije i ranim ulaskom u kampanju sami sebe faulirate – tu lekciju još niste naučili

3) Negativna kampanja nije vam dala efekta ni u jednoj prethodnoj bici – ni to niste naučili

4) Udarima na Ljubišu Petrovića samo jačate poziciju Ljubiše Petrovića – to je i malom djetetu jasno, ali izgleda nije i vama „prekaljenim“ političarima

5) Skrvili ste se narodu i ne može ni da vas gleda ni da vas sluša, skrvili ste se svojim političkim saborcima jer ste bahati, jer su jedni te isti ljudi na funkcijama i godinama haraju ovim gradom, jer obavljate duple funkcije, jer mnogi od vas imaju kriminalni dosije, jer ste talog društva koji će već na sljedećim lokalnim izborima otići u prošlost, i to ružnu prošlost!

Iako bih možda trebao da koristim vašu političku nepromišljenost, osionost i bezobrazluk, što sve meni ide u korist, ja sam ipak odlučio da vam otvorim oči, da slijepi progledate i to na današnji veliki vjerski praznik Svetih Vračeva! Zato ne maltretirajte ljude, glasajte za to što vam je servirano, ako već nemate mrvu dostojanstva i milimetar obraza da podnesete ostavke i povučete se sa svojih funkcija!

Svojim neradom i bahatošću ne štetite Ljubiši Petroviću, već građanima Bijeljine koji plaćaju vaše duple funkcije (odborničko-direktorske) i sva ona bahaćenja kojima ste skloni i u kojima uživate!”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име