Miroslav Milovanović

GO SNSD Bijeljina održao je danas konferenciju za medije povodom proširene sjednice GO SNSD Bijeljina gdje je Bojan Savić izabran za sekretara, a Niko Sjerić za potpredsjednika odbora.

SNSD BIJELJINA stavio ’’AD AKTA’’ koaliciju „Dogovor za Bijeljinu’’ i sva dokumenta proistekla iz te koalicije (foto)

„Doneseno je nekoliko odluka, a sve u cilju pripreme za predstojeću 2024. godinu kada imamo Lokalne izbore. Definitivno je donesena odluka da se ad akta stavi Koalicija “Dogovor za Bijeljinu“, jer smatramo da je postojanje Koalicije izgubilo smisao nakon održanog referenduma za opoziv Gradonačelnika. Članovi su podržali ovu odluku. Imamo Lokalne izbore i SNSD će se okrenuti svojim organima i članovima MO i sagledati situaciju. Kandidat za Gradonačelnika će biti iz reda SNSD i nećemo vršiti kalkulacije – svi ostali će se ravnati po tome, ko bude želio da podrži našeg kandidata, dobrodošao je u našu Koalicije“, rekao je Miroslav Milovanović, predsjednik GO SNSD Bijeljina i dodao da SNSD neće dozvoliti da ih iko ucjenjuje.

Na pitanje novinara, Milovanović je rekao da se nisu konsultovali sa koalicionim partnerima, ali da je, znajući njegove stavove, ovo svakako bilo očekivano.

„Na jednom od zvaničnih sastanaka Koalicije, kada je donošena odluka o Referendumu za opoziv Gradonačelnika, ja sam im tada jasno rekao da moraju biti svjesni da mi nemamo ambicije da budemo gradonačelnici, jer imamo jasne pozicije u društvu i da dobro razmisle da li žele da idu u to, jer ako ne uspije – Koalicija neće postojati“, objasnio je Milovanović i rekao da su koalicioni partneri to tada prihvatili i da je ovaj korak bio za očekivati.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име