Gradska organizacija DNS Gradiška održala vanrednu izbornu Skupštinu i obilježila krsnu slavu Sv. velikomučenika Dimitrija –  Mitrovdan

Slavko Mekinjić jednoglasno je izabran za novog predsjednika Gradske organizacije DNS Gradiška na vanrednoj Skupštini koja je sinoć održana u Gradišci.

„Nadam se da će u narednom periodu DNS biti mnogo vidljiviji sa svojom politikom u gradu Gradiška. Mi smo organizacija koja je sigurno značajno u proteklom periodu podmladila članstvo sa mladim ljudima, koji su sigurno budućnost razvoja DNS-a, u Gradišci zajedno sa iskusnijim generacijama iz stranke možemo dati doprinos provođenju politike DNS-a i razvoja grada Gradiška“ – izjavio je Mekinjić.

On se zahvalio Dani Maleševiću, koji je obavljao dužnost predsjednika Gradskog odbora DNS- a do juče, koji je izmjenom Statutarne odluke izabran za počasnog predsjednika Gradskog odbora DNS Gradiška.

„Za one koji misle da je to bila ostavka ili bilo šta drugo, mogu potpuno odgovorno da kažem da je to bio dogovor nas u okviru DNS, da pokušamo da na jednom čovjek ne bude više funkcija, nego jednostavno da Dane Malešević da veći doprinos kao potpredsjednik DNS Republike Srpske, a nama u Gradišci i dalje aktivno pomaže i savjetuje kako bi ostvarili našu politiku. Pokušaću da organizujem GrO DNS, da je pripremim u narednom periodu za iskušenja koja je očekuju i nadam se da ćemo poslije izbora 2024. godine dokazati da je DNS jedinstven, da radi sa punim kapacitetom i preuzima punu odgovornost za život građana u Gradišci“ – istakao je Mekinjić.

Naveo je da će u narednom periodu Gradski odbor, a na njegov prijedlog, izabrati potpredsjednike GrO DNS Gradiška.

„Hoćemo da potpuno bude zastupljena na cijeloj teritorija grada Gradiška, a Predsjedništvo kao operativno politički organ DNS bude u mnogo većoj funkciji, jer će biti ojačan članovim Gradskog odbora DNS. Tako da ćemo na sjednici koja će se održati kroz nekoliko dana popuniti te funkcije. Insistiraću da na jednom čovjeku ne bude više od jedne funkcije, znači potpuno ćemo raditi da svako zna šta mu je posao i nadležnost i da snosi odgovornost za ono što radi“ – rekao je on.

Sinoć je obilježena i krsna slava zaštitnik DNS- a Sv. velikomučenik Dimitrije –  Mitrovdan osvećenjem slavkog kolača i žita uz prisustvo članstva i gostiju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име