Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća „Autoputevi Republike Srpske“ d.o.o. Banja Luka Nedeljko Ćorić prisustvovao je danas svečanosti, koju je Univerzitetski klinički centar Republike Srpske organizovao povodom uručenja inkubatora i opreme, nabavljenih zahvaljujući sredstvima prikupljenim tokom donatorske večeri „S ljubavlju hrabrim srcima“, održane krajem decembra prošle godine, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Zahvaljujući humanosti svih, koji su na bilo koji način učestvovali u ovoj hvale vrijednoj akciji, kupljeno je deset transportnih inkubatora, sedam stacionarnih, jedan hibridni i jedan inkubator za transport helikopterom. Vrijednu opremu predsjednik Dodik uručio je rukovodiocima bolnica u Banjoj Luci, Doboju, Bijeljini, Foči, Gradišci, Prijedoru, Zvorniku, Trebinju, Nevesinju, Istočnom Sarajevu, kao i bolnici Gračanica na Kosovu i Metohiji i Livnu u FBiH.

JP „Autoputevi Republike Srpske“, kao društveno odgovorna kompanija, učestvovalo je u ovoj humanoj misiji, te je iz ostvarene dobiti izdvojilu određenu sumu novca, kako bi zdravstvene ustanove što prije dobile neophodnu opremu za spasavanje života naših najmlađih.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име