Fejsbuk status Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića vezan za otvaranje još jednog, novog, objekta Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“ u Bijeljine prenosimo u cjelosti:

„Bijeljina će 20. novembra postati bogatija za još jedan vrtić u okviru Javne ustanove Dječji vrtić „Čika Jova Zmaj“. Novi objekat vrtića biće otvoren u okviru kompleksa Petropavlovske crkve u Mjesnoj zajednici „Vuk Karadžić“, a u njemu će biti mjesta za 90 mališana (po 45 u dvije vrtićke grupe). U opremanje prostora za boravak najmlađih stanovnika ovog naselja Grad je izdvojio više od 25.000 konvertibilnih maraka.

Ovo je treći vrtić koji će biti otvoren u saradnji sa Eparhijom zvorničko-tuzlanskom (posle vrtića u Dvorovima i kod Saborne crkve u Bijeljini).

Cilj nam je da što više djece dobije priliku da pohađa vrtiće, odnosno, da u najvećoj mogućoj mjeri skratimo liste čekanja, kako bi ne samo najmlađima omogućili ranu socijalizaciju, nego i njihovim roditeljima olakšali svakodnevni život. Zahvalni smo našoj Crkvi što nam izlazi u susret i pomaže da taj cilj ostvarimo.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име