Goran Đurić, osnivač i predsjednik Humanitarnog udruženja “Help” iz Njemačke danas je boravio u Bijeljini kada je iskoristio priliku da obiđe određena udruženja i institucije.

Između ostalog, Đurić je obišao i Banju Dvorove kojima je donirao ortopedska pomagala. Donacija se sastojala od invalidskih kolica, toaletnih stolica, štaka, štapova, bandaža…

„Već sedam godina pomažemo na teritoriji bivše Jugoslavije i pomažemo sve države, a posebno Srbiju, Republiku Srpsku i Kosovo. Poenta je da podržimo priču i da na teritoriji Republike Srpske doniramo što više ortopedskih pomagala, kako bismo pomogli što više djece, mladih, ali i starijih kojima je to potrebno. Prepoznali smo da je Banja Dvorovi jedna od institucija kojoj bi ortopedska pomagala bila neophodna, te smo im donirali upravo to što im je neophodno za olakšano liječenje i boravak pacijenata“ rekao je Đurić.

Direktor Banje Dvorovi, Milorad Zekić, izrazio je zadovoljstvo i veliku zahvalnost Đuriću i udruženju „Help“ iz Njemačke na vrijednoj donaciji Banji Dvorovi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име