KMF Radnik MD Shop

Semberci su sinoć proslavili veliki uspijeh KMF Radnik MD Shop!

Lokali su bili puni, i iskreno se navijalo za prave ’’sportske ambasadore’’ Semberije, Bijeljine i BiH.

Najvatreniji navijači i prijatelji kluba su utakmicu pratili iz prepunog bijeljinskog ’’Čikaga’’, a prenos će biti obezbijeđen i danas.

Bijeljinski klub će danas imati i podršku sa tribina, od svojih vjernih navijača koji su doputovali u Češku, u Plzen, da daju podršku svome klubu.

Plasmanom u glavnu rundu Lige šampiona futsaleri KMF ’’Radnik MD Shop’’ su postigli ono što do sada niko nije u Semberiji, te u prvoj utakmici odigrali neriješeno (5:5) protiv prvaka Češke SK Interobal Plzen.

Odigrali su jednu odličnu utakmicu, a danas u drugoj utakmici bijeljinski klub se sastaje sa prvakom Danske, ekipom Gentofte. Utakmica protiv danske ekipe se igra od 16.00 časova.

“IGRAĆEMO LIGU ŠAMPIONA“: ISTORIJSKA REČENICA DANIJELA PERIĆA SE I OBISTINILA

Treba podsjetiti i da je Danijel Perić prošle godine izgovorio sada već istorijsku rečenicu: “Igraćemo Ligu šampiona. Da, KMF “Radnik MD Shop“ Bijeljina će je igrati“.

I igra je…

Obistinila se rečenica Danijela Perića.

– Uspjeli smo, uspjeli smo…Vjerovali smo u nas, vjerovali smo u sve igrače, neizmjerno smo vjerovali u našeg stratega Pericu Trifkovića. Ovo svakako zaslužuje sve pohvale, nastavljamo da pišemo istoriju futsala. KMF ’’Radnik MD Shop’’ iz Bijeljine je prvi klub koji je igrao Premijer ligu BiH, i prvi klub iz Republike Srpske koji je osvojio ovo takmičenje koje se igra u ovom formatu, a sada igramo i glavnu rundu Lige Šampiona, rekao je za Dešavanja u Bijeljini Danijel Perić član Uprave kluba.

PALA JE I TIRANA: KMF “Radnik MD Shop“ se plasirao u grupnu fazu Lige Šampiona (foto,video)

KMF ’’Radnik MD Shop’’ je u preliminarnoj rundi takmičenja u Albaniji sa dvije pobjede u dva meča izborio nastup u glavnoj rundi futsal Lige šampiona koja se sada igra u Českoj, te nastavio da piše istoriju futsala u Bijeljini.

NASTAVLJAJU DA PIŠU ISTORIJU FUTSALA U SEMBERIJI

Klub su ponovo pokrenuli ljubitelji futsala u Semberiji polovinom 2020. godine te su odlučili da startuju iz najnižeg ranga takmičenja – Druge futsal liga RS u kojoj osvajaju titulu bez poraza.

Uspjesi, pobjede i dobri rezultati se nižu jedan za drugim, postaju prvaci Republike Srpske i osvajaju Premijer ligu BiH.

Danijel Perić sa velikim zadovoljstvom je podsjetio da je Uprava kao i svi igrači, da su obećali da će dati sve od sebe da prođu u grupnu fazu Lige Šampiona.

U drugoj utakmici turnira glavne runde Lige šampiona u futsalu bijeljinski klub se sastaje sa prvakom Danske, ekipom Gentofte. Utakmica protiv danske ekipe je na programu danas, četvrtak (26.10.2023 godine, sa početkom u 16.00 časova, dok se u trećoj utakmici glavne runde Lige šampiona KMF ’’Radnik MD Shop’’ sastaje sa prvakom Letonije, Riga Futsal Club, koja je predvođena jednim od najboljih futsal igrača svih vremena Ricardinhom, a utakmica protiv letonaca je na rasporedu u subotu (28.10.2023 godine) sa početkom u 16.00 časova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име