Mario Tomić predsjednik Narodnog fronta u Bijeljini je dao podršku Radislavu Dončiću poslaniku Narodnog fronta u NS RS a status sa FB prenosimo u cjelosti:

Gospodine Dončiću, časni čovječe, hvala Vam što ste nekada bili na braniku otadžbine a danas pravde i prava! Znam da u ono vrijeme nije bilo lako braniti i stvarati nešto, a čini mi se da je sada još teže jer je neprijatelj kamufliran kao prijatelj i kao takav mnogo lakše i jače a u miru razara sve ono za šta mnogi položiše svoje živote.

Hvala Vam što ste u današnje vrijeme kada mnogi ne žele da napuste svoju zonu komfora, u ponosnoj uniformi proveli dane i noći boreći se za prava Vaših saboraca i nas djecu poginulih boraca.

Nemojte zamjeriti ljudima koji neće doći u Petak da vas podrže na protestu, mnogi od njih su uplašeni, mnogi su zaluđeni a i ovima koji su direktno protiv Vas miješajući politiku i borbu za čast nemojte zamjeriti jer ljudski i po pravoslavlju je praštati.

Nadam se da i meni nećete zamjeriti što neću moći stajati rame uz rame sa Vama jer taj dan slavim svoju krsnu slavu, Srđevdan, ali znajte da sam duhom svojim cijeli uz Vas!

Ako samo jedan borac dođe da Vas podrži, svojom voljom i iz svog uvjerenja, znajte da ste uspjeli!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име