Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine

Isplata subvencija za boravak djece u privatnim vrtićima je prošle nedjelje isplaćena za avgust mjesec, danas počinje isplata subvencija za đačke karte za septembar mjesec, napisao je na svom zvaničnom FB nalogu gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović te post prenosimo u cjelosti:

Subvencije

Isplata subvencija za boravak djece u privatnim vrtićima je prošle nedjelje isplaćena za avgust mjesec, danas počinje isplata subvencija za đačke karte za septembar mjesec.

Čekali smo revidiranje spiskova s obzirom na početak nove školske godine, a u skladu sa spiskovima koje su nam škole dostavile. Tokom sljedeće nedjelje biće organizovana „Otvorena vrata“ kako bi svi koji imaju reklamacije mogli da ih prijave.

Napominjemo da Grad subvencioniše kompletan iznos đačke karte za:

– djecu samohranih roditelja

– djecu sa poteškoćamo u razvoju

– djecu višečlanih porodica (3 ili 3+ djece u porodici) pod uslovom da minimum dvoje djece pohađa Osnovnu školu i putuje/plaća đačku kartu!

Za sve ostale, subvencije za đačku kartu se uplaćuju u iznosu 35 KM ako je distanca škola-kuća od 4 do 10 km i 40 KM ako je distanca škola-kuća preko 10km.

Još jednom napominjem sljedeće nedjelje će vrata Gradske uprave biti otvorena za sve koji imaju reklamacije, pitanja, prijedloge i sugestije, s obzirom na novi početak školske godine i nove spiskove moguće su izvjesne greške i propusti, ali svima nama je cilj da sve propuste što prije popravimo a za tako nešto potrebna nam je vaša pomoć.

Živi i zdravi mi bili!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име