Potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Milenko Mitrović obišao je danas Vladu Božića iz Gornje Čađavice i povodom njegovog rođendana uručio mu prigodne poklone.

-Našeg dragog Vladu Božića iz Gornje Čađavice koji danas proslavlja svoj rođendan, obišao sam i sa iskrenim, najljepšim željama, uručio prigodne poklone, izjavio je potpredsjednik SG Bijeljina Milenko Mitrović koji je ujedno i predsjednik Pokreta za Bijeljinu.

-Vladi, u ime Pokreta za Bijeljinu i lično ime, želim svako dobro, molim za Božiju milost, blagoslov da uspješno prebrodi sve teškoće i izazove sa kojima se susreće, a svi mi smo tu da mu pomognemo u tome, rekao je Mitrović.

-Vlado je osoba sa potrebama koje se, u pogledu životnih uslova i okruženja, razlikuje od većine nas i drugih pripadnika društva, zbog čega ćemo se i Pokret za Bijeljinu i ja truditi da obezbijedimo potrebne uslove, ali i da koliko god možemo utičemo pozitivno na njihove živote, kaže Mitrović.

-Danas smo željeli da Vladi uljepšamo rođendan ali ovom posjetom iskreno i iz srca, šaljem poruku da Vlado i svi sugrađani koji se nalaze u nekom stanju potrebe, mogu računati na moju i našu čovječnost, ali i ličnu namjeru da kao potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina pokrenem potrebne aktivnosti i utičem na pomoć cijele zajednice, zaključio je Milenko Mitrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име