Danas je u Tesliću održano Pojedinačno i Ekipno prvenstvo Republike Srpske u kros trčanju na kojem je AK „Atletik“ iz Bijeljine ostvario istorijski rezultat kako za sam Klub tako i za Grad Bijeljinu.

Na Pojedinačnom prvenstvu RS pripale su im dvije titule Prvaka RS u pionirskoj kategoriji :

Ema Kovač je u trci na 1000 m osvojila zlatnu medalju, a Dragan Senić je u trci na 2000  m osvojio zlatnu medalju

Na Ekipnom prvenstvu RS u muškoj konkurenciji osvojeno je prvo mjesto i naslov Ekipni prvak RS za 2023 godinu za kategoriju Pioniri, a ekipa u sastavu Dragan Senić, Bojan Milunović i Pavle Ilić je u ukupnom plasmanu svih kategorija odnijela pobjednički pehar i naslov Ekipni prvaci RS za 2023 godinu-ukupni pobjednik-muškarci.

U ženskoj konkurenciji ekipa Ema Kovač, Iskra Jović, Dunja Lukić i Nika Vukićević su osvojile 2 mjesto u kategoriji Pionirke, a u ukupnom plasmanu svih kategorija su takođe zauzele drugo mjesto i naslov Ekipni Viceprvak RS – žene za 2023 godinu.

Na takmičenju je bilo preko 70 učesnika i 12 ekipa a AK „Atletik“ je sa osvojenim  prvim i drugim mjestom bio najuspešniji ekipni Klub.

Uprava Kluba čestita svim našim takmičarima na fenomenalnom uspjehu i obećava da će i u narednom periodu stvarati što bolje uslove za rad i trenažni proces kako bi ostvarivali još bolje rezultate.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име