epa10809642 A general view of a wildfire near the city of Alexandroupolis, Thrace, northern Greece, 20 August 2023. The wildfire that broke out early on 19 August in a forest in the Melia area of Alexandroupolis has spread rapidly due to the strong winds blowing in the area and is raging uncontrolled. Houses have been burned in the villages of Aetohori and Pefka as well as a church in Aetohori. EPA-EFE/DIMITRIS ALEXOUDIS

Bijeljinski vatrogasci su danas do 18.00 časova intervenisali na više od 10 lokacija u Semberiji.

Glavni uzrok požara je bilo paljenje srnjika, a bila je i jedna tehnička intervencija u Banjalučkoj ulici u Bijeljini.

Na terenu su sa vatrogasnim vozilima bili angažovani i vatrogasci iz Janje koji se takođe nalaze u sastavu TVSJ Bijeljina.

-Vatrogasci se sa svom raspoloživo tehnikom i ljudstvom cijeli dan nalaze na terenu a morali smo pozvati i dežurnu ekipu iz Janje. Imali smo danas preko 10 intervencija i sve se odnose na paljenje strnjika uz jednu tehničku intervenciju u samom Gradu Bijeljina, rekao je za Dešavanja u Bijeljini dežurni dispečer vatrogasne jedinice Miodrag Mihajlović.

Mihajlović je rekao da su intervencije bile u Glavičicama, Kojčinovcu, Popovima, Hasama, Amajlijama, Rudinama, Pučilama, Patkovači.

Na terenu su bila angažovana sva raspoloživa vozila i ljudstvo sa opremom.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име