Dana 13.10.2023. godine Gradska uprava Grada Bijeljina – Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije isporučio je 282 knjige za školsku biblioteku u JU OŠ „Vuk Karadžić“ Bijeljina ukupne vrijednosti 3.429,15 KM.

Ova nabavka je realizovana na osnovu iskazanih potreba škole, u sklopu Projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH-ΙΙ faza“, a predstavlja jednu od projektnih aktivnosti, koje su definisane kao prioriteti na forumu građana MZ Sokolski dom početkom 2023. godine. Pored nabavke knjiga, kroz ovaj projekat, u narednom periodu planirano je opremanje dva kabineta i nabavka sportskih rekvizita za sportsku salu. 

Projekat „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini (druga faza)“ predstavlja zajednički projekat Vlade Švajcarske i Švedske, a sprovodi ga UNDP BiH u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Federalnim ministarstvom pravde i entiteskim savezima opština i gradova.

Opšti cilj Projekta predstavlja unapređenje kvaliteta života građana kroz osnaživanje lokalnog nivoa vlasti, usluga i infrastrukture na lokalnom nivou, te jačanje demokratske odgovornosti i socijalne uključenosti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име