SKANDAL na pressu – Borjan drskim istupom napravio haos i pokazao pravo lice NF-a?

Sve što smo dogovorili na sastanku 4 opozicione stranke na u Trebinju danas je drskim istupom i incidentom na konferenciji za novinare pogazio Saša Borjan po nalogu svoje šefice Jelene Trivić, i na taj način trajno zatvorio vrata bilo kakve mogućnosti za saradnju i kontakt Narodnog fronta i Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, a vjerovatno SDS-a i PDP-a.

Sličan incident prije nekoliko dana Jelena Trivić napravila je na sastanku sa liderima opozicije u Banjaluci, kome nisam prisustvovao, gdje je oštro napala i izvrijeđala Branislava Borenovića, koji je napustio sastanak, a već mjesecima traju ciljani napadi Jelene Trivić na SDS, PDP i Listu za pravdu i red.

Ona je unijela veliku zlu krv i zatrovala odnose u opozici, svjesno a pitanje je po čijem nalogu i sa kojim ciljem! Režimski mediji jedva su dočekali Borjanov ispad da pokrenu svoju kampanju, što je najbolji pokazatelj u čijem interesu Borjan, Trivićka i Narodni front rade.

Projekat i zaleđinu projekta „Narodni front“, koji je okupio tajkune i mnoge papke koji su bili dio vlasti, a što je Trivićka godinama prezirala, treba raspakovati do kraja, jer od njenih poteza i polirike, smutnji, napada i zle krvi, korist ima samo režim.

Zašto režimske „ankete“ i „istraživanja javnog mjenja“, koju radi režimski Matriks vlasništvo Darka Milunovića, visokog funkcionera SNSD-a, direktora Službenog glasnika i EPRS, uzdižu u nebo Narodni front a nas spuštaju ispod cenzusa, i zašto Stevadnić na sjednici moli Zorana Stevanovića da odustane od replike Dončiću i Narodnom frontu?

Mnogo je pitanja koja traže odgovore, a pogledajte kako šta se danas događalo na konferenciji za novinare i kako je drzak istup Saše Borjana izazvao haos…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nebojsavukanovic.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име